Detox Dieet

Het Detoxdieet draait erom het lichaam te reinigen en te ontdoen van afvalstoffen. Detox is een afkorting voor detoxificatie, ook wel ontslakking, ontgiften of ontslakken genoemd.

Hoe werkt het Detox Dieet?

Het detoxdieet zal het lichaam ontslakken, ook wel ontgiften genoemd, met behulp van voedingsmiddelen die een reinigende werking zouden moeten hebben. Met behulp van het detox dieet kunnen slakstoffen via de urine en ontlasting afgevoerd worden en op die manier het lichaam verlaten.

Ontslakken is een eeuwen oud verschijnsel. Onze voorouders reinigden periodiek hun lichaam door op een fruit en groenten gebaseerd dieet te volgen, waarbij vlees, vis, brood, etc. vermeden werd.

Alleen licht verteerbare voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde (dus voldoende vezels, vitaminen en mineralen) en een laag calorische waarde zijn toegestaan bij het detoxdieet.

Voor wie is het detoxdieet geschikt?

Voor iedereen is het gezond om het lichaam periodiek (bijvoorbeeld 2 keer per jaar) te reinigen en te ontdoen van afvalstoffen, die zich in de loop der tijd ophopen in het menselijk lichaam.

Op deze manier houdt men het lichaam energiek, fit en in balans. Groene afslank thee wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van een ontslakkingskuur of detoxdieet.Detox Dieet ervaringen:

Mijn Detox Dieet ervaring plaatsen:

Uw ervaring:

Naam:

E-mail (Niet zichtbaar op website):