HCG Kuur

Een afslankmethode die al weer enkele tientallen jaren op de markt is is HCG. HCG is in 1954 ontdekt en ontwikkeld door de Britse arts A.T.W. Simeons. HCG is de afkorting van Human Choriongonadoptric Hormone, een lichaamseigen stof die bij zowel mannen als bij vrouwen in het lichaam wordt aangemaakt.

Wat is de HCG Kuur?

De HCG-kuur is geen dieet, maar een afslankkuur die de vetverbranding stimuleert door het injecteren van het hormoon Human Chorion Gonadotropine (HCG). Dit hormoon staat ook wel bekend als het zwangerschapshormoon.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen 3 soorten vetten:

1) het structurele vet, dat bescherming biedt aan de organen.
2) brandstofreserve vet die door het lichaam gebruikt wordt als het nodig is.
3) dit vet wordt opgeslagen rond de heupen, dijen en buik..

De praktijk wijst uit dat de HCG kuur voornamelijk het 3e soort vet laat verdwijnen.

Hoe werkt HCG?

De HCG kuur bestaat uit 2 onderdelen:

1) HCG kuur.
2) Dieet.

Dagelijks neemt men het HCG hormoon tot zich toe door middel van mini-injecties verdeeld over de dag. Daarnaast volgt men een dieet wat maximaal 500 calorieën mag bevatten.

De HCG kuur wordt altijd onder begeleiding uitgevoerd!HCG Kuur ervaringen:

Carola schreef op 2020-10-12:

Ik heb deze kuur nu 2x gedaan en ben zéér tevreden, ben maar liefst 17 kilo kwijt. Ik heb het besteld via HSWC, healthstudioweightcontrol Uiterst vriendelijke en kundige dames die je ook via de app kan bereiken, echt een aanrader.HCG schreef op 2020-04-29:

Voor meer info zie FB-pagina: healthstudioweightcontrolskilp schreef op 2020-03-03:

Heb zelf 2 kuren gedaan en ben bijna 20 kilo kwijt, het werkt wel zeker en het HCG zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt, waardoor een streng dieet geen probleem is. Voor meer info waar het te verkrijgen, kijk op internet: healthstudioweightcontrol punt nlM. Kersten schreef op 2016-06-15:

Ik heb dit dieet 15 jaar geleden geprobeerd onder begeleiding van een intermoleculair arts in Hilversum. Ik hield mij strikt aan het dieet van 500kcal per dag. Resultaat na 6 weken 2 kilo afgevallen! Volgens de arts ging het goed terwijl ik het gevoel had dat als ik nog even er mee door zou gaan, ik dood ging, zo beroerd! De arts had toch moeten zien dat mijn probleem elders ligt? Ik let altijd netjes op mijn voeding, heb geen eetbuien, eet mager, maar kom al 35 jaar structureel aaM. Kersten schreef op 2016-06-15:

Ik heb dit dieet 15 jaar geleden geprobeerd onder begeleiding van een intermoleculair arts in Hilversum. Ik hield mij strikt aan het dieet van 500kcal per dag. Resultaat na 6 weken 2 kilo afgevallen! Volgens de arts ging het goed terwijl ik het gevoel had dat als ik nog even er mee door zou gaan, ik dood ging, zo beroerd! De arts had toch moeten zien dat mijn probleem elders ligt? Ik let altijd netjes op mijn voeding, heb geen eetbuien, eet mager, maar kom al 35 jaar structureel aaeman schreef op 2012-03-23:

Ik ben eman , ik heb 44 year oud , en ik heb die HCG gebruikt since 3 year geleden , en ik will graage nog en keer guibrken.Mijn HCG Kuur ervaring plaatsen:

Uw ervaring:

Naam:

E-mail (Niet zichtbaar op website):