Herbalife

Ontstaan in de Verenigde Staten van Amerika in de jaren '80, en uitgegroeid tot 1 van de grootste Multi Level Marketing formules met betrekking tot voedingssupplementen en dieetproducten: Herbalife.

Wat is Herbalife?

Herbalife is ontstaan met het oog op een vernieuwend afslankproduct. Dit heeft geleid tot een lijn met verschillende wetenschappelijk ondersteunde dieetproducten. Later heeft Herbalife deze lijn aangevuld met verschillende voedingssupplementen. Nu heeft het bedrijf zich ontwikkelt tot een voedingsbedrijf dat wereldwijd in meet dan 80 landen gebruikt wordt.

Herbalife is een maaltijdvervanger. Herbalife vervangt de normale maaltijd, met een dieetproduct uit de Herbalife reeks. Omdat de dieetproducten van Herbalife minder calorieën bevatten dan een normale maaltijd, valt men af.

Daarnaast werken de maaltijdvervangers van Herbalife ook nog eens hongerstillend, waardoor u dus minder trek h in zoetigheid en tussendoortjes. Dit ondersteund het afslankproces.

Herbalife wil echter verder gaan dan alleen een afvalproduct. Ze willen hun klanten helpen een gezonde levensstijl op te bouwen die ze voor de rest van hun leven kunnen behouden. Door het wetenschappelijk onderzoek naar gewichtsverlies en een evenwichtig leven, dat gesteund wordt door Herbalife, weet het bedrijf hoe belangrijk een actief leven is in combinatie met hun producten. Zo wil Herbalife bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven.

Hoe zijn de resultaten?

Vele succesverhalen doen zich de ronde. Echter valt op dat bij iedereen die zich alleen richt op de producten van Herbalife, zodra men stopt met Herbalife, direct weer aankomen. Dit is enerzijds logisch, omdat je meer calorieën binnenkrijgt met een normale maaltijd dan met de dieetproducten van Herbalife. Daarom probeert Herbalife iedereen te motiveren een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Het lijkt echter wel alsof op gewicht blijven alleen mogelijk is, als je de Herbalife producten blijft gebruiken.. Niettemin is Herbalife een product waarmee je effectief kunt afvallen. Het kan een succes zijn voor iedereen die op zoek is naar een gezonder en evenwichtiger leven en wie wil dat nu niet?Herbalife ervaringen:

C.D schreef op 2014-02-15:

Jaren terug Herbalife gebruikt,totaal 21 kilo afgevallen maar ik wilde af en toe ook weer eens iets lekkers nemen maar dat resulteerde in meteen weer aankomen! Heb heel lang een jojo- effect gehad maar uiteindelijk zijn alle kilo's er weer bij gekomen!Dus je zal je leven lang herbalife moeten blijven gebruiken! De shake's en repen waren wel lekker,alleen ging het mij naar maanden gebruik tegen staan!Peter schreef op 2013-10-18:

Begonnen met Herbalife, 16 kilo ermee afgeslankt in 4 maanden. Nu, 1,5 jaar later gebruik ik nog steeds de producten, de shake voor ontbijt, de vitamines en vezels en ik ben nog steeds op mijn streefgewicht. Herbalife heeft prima producten maar je moet het inderdaad volhouden.Desire schreef op 2013-07-15:

Ik heb dit ook ene tijdje gedaan en viel inderdaad af, maar ik ben toen ziek geworden en er dus even mee gestopt. Ik kwam gelijk het dubbele aan, dus voor mij geen herbalife meerAnita schreef op 2012-12-11:

Goed mee afgevallen. Helaas gaan na een paar weken die zoete shakes je enorm tegen staan. Gestopt met Herbalife en inderdaad weer aangekomen. Moeilijk om op gewicht te blijven.Mijn Herbalife ervaring plaatsen:

Uw ervaring:

Naam:

E-mail (Niet zichtbaar op website):