Slim Fast

Slimfast is van oorsprong een Nederlands dieetproduct, wat erg veel lijkt op het programma van Herbalife. Slim Fast biedt een groot assortiment aan van maaltijd vervangende dieetproducten.

In tegenstelling tot Herbalife is Slim Fast wel in de detailhandel te verkrijgen. Slim Fast is dus geen Multi Level Marketing formule, maar een merk van Unilever.

Wat is Slim Fast en hoe werkt het?

Slim·Fast biedt een breed assortiment maaltijdvervangers; kant- en klare drinkmaaltijden, maaltijdrepen, soepen en pasta's. Je vervangt twee maaltijden door Slim·Fast, waarbij je zelf kiest welke maaltijd je wilt vervangen.

De derde maaltijd is een gewone, gezonde maaltijd, die je met je gezin of vrienden kunt mee eten. Verder eet je nog twee à drie keer iets tussendoor. Neem daarvoor bijvoorbeeld fruit, yoghurt of de Slim·Fast Snack .

Werkt Slim Fast bij iedereen?

De resultaten zullen per individu verschillen. Afslankproducten hebben bij ieder persoon een specifieke werking. Onderlinge resultaten zullen dus altijd verschillen.

Met een positieve instelling en een stukje discipline is het ook voor jou mogelijk om af te vallen met Slim Fast.Slim Fast ervaringen:

Mijn Slim Fast ervaring plaatsen:

Uw ervaring:

Naam:

E-mail (Niet zichtbaar op website):