Cambridge Dieet

Cambridge dieet is een dieetproduct dat in de jaren zeventig ontwikkeld werd door voedingsdeskundige Dr. Alan Howard aan de Cambridge universiteit in Engeland.

Cambridge Dieet, wat is het?

Het Cambridge dieet draait om de inname van weinig koolhydraten. Het is dus een koolhydraat beperkt dieet. Het lichaam slaat energie namelijk in twee verschillende vormen op: als vet en als koolhydraten.

Het vet is hetgene waarmee u definitief wenst af te rekenen, wanneer u op dieet gaat. Maar uw lichaam zal eerst de opgeslagen koolhydraten gaan verbranden, voordat de vetreserves aangesproken worden.

Wanneer alle koolhydraten door het lichaam verbrand zijn, spreekt het lichaam de vetreserves pas aan. Door koolhydraten te vermijden, zult u dus sneller vet gaan verbranden!

Samenvattend over het Cambridge Dieet:

Het Cambridge dieet beslaat de volgende 4 fases:

1. Voorbereiding
2. Afvallen
3. Afbouwen
4. Gewichtsbeheersing

Zoals altijd is fase 4, de gewichtsbeheersing, de moeilijkste fase en daarmee voor u de grootste uitdaging! Dieëten is niet alleen afvallen, maar ook op gewicht blijven!Cambridge Dieet ervaringen:

ozlem schreef op 2011-10-04:

Ben vrijdag mee begonnen en stond zondag op weegschaal 3 kilo's kwijt. ben begonnen met 79 en weeg nu 76 :))Tosca schreef op 2011-08-17:

Heel goed vol te houden 15 kilo afgevallen in 10 weken!Mijn Cambridge Dieet ervaring plaatsen:

Uw ervaring:

Naam:

E-mail (Niet zichtbaar op website):