Sap Kuur

De sapkuur is gebaseerd op het drinken van sappen en het vermijden van de normale maaltijden. Ter vervanging van de maaltijd nuttigt men een fruitsap en/of een groentesap.

Hoe werkt de sap kuur?

Tijdens de sapkuur drink je alleen groentensappen. Het aantal suikers en koolhydraten wat men binnenkrijgt tijdens de sapkuur is erg laag. Hierdoor zal het lichaam de koolhydraten en vetten die zich in het lichaam bevinden gaan verbranden.

Omdat de suikers en koolhydraten veel water aan zich binden, zal dit water ook afgegeven worden en via de urinewegen worden afgevoerd. De sapkuur werkt dus tevens vochtafdrijvend.

Hierdoor kan men snel veel gewicht verliezen, maar let wel op, er worden dus geen vetten verbrand, slechts water afgevoerd! Dit is het verschil in gewicht.

Samenvattend over de sapkuur:

Men heeft minimaal 1200 kcal per dag nodig om het jojo-effect te vermijden. Op gewicht blijven is de kunst bij de sapkuur en vormt de grootste uitdaging. Een aanpassing van de eetgewoonten is doorgaans noodzakelijk bij de sapkuur, wilt u ook na de sapkuur op gewicht blijven.Sap Kuur ervaringen:

- schreef op 2013-10-17:

This website is great 91c1dbef315094abf34659cc57cbe80cMijn Sap Kuur ervaring plaatsen:

Uw ervaring:

Naam:

E-mail (Niet zichtbaar op website):