Dr. Frank Dieet

Het Dr. Frank dieet is een eiwit verrijkt dieet. Het dieet is koolhydraat arm en ontwikkeld door Dr. Frank op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Hoe werkt het eiwit dieet van Dr. Frank?

Afvallen is gemakkelijker met het gebruik van eiwitten eventueel in combinatie met koolhydraatarme voeding. Eiwitten geven een verzadigd gevoel en zorgen dat je vol zit. Eiwitten zorgen voor behoud van spiermassa tijdens het afvallen. Dit is belangrijk omdat spieren de grootste energie verbruikers zijn. Daarom vallen mannen sneller af dan vrouwen: mannen hebben meer spiermassa en vrouwen een hoger vetpercentage.

Een eiwitverrijkt dieet kent twee voordelen:

1. Eiwitten werken beter verzadigend dan bijvoorbeeld koolhydraten, je zit dus sneller vol.
2. Je verbrandt vet, en minder spiermassa dan bijvoorbeeld met eiwitarme diŽten.

Hoeveel kilo afvallen per week?

Hoeveel kilo per week u zult afvallen is op voorhand moeilijk te zeggen. Ook al geeft Dr. Frank aan dat je minimaal 1 kilo per week zult afvallen, wij van 123dieet.nl vinden dit een gewaagde uitspraak. Afvallen hangt samen met de persoon zelf. Dat wil zeggen hoeveel calorien verbrandt je op een dag? Doe je zittend werk of heb je fysiek zwaar werk? Dit speelt allemaal me met hoeveel kilo u per week kunt afvallen.

Over het Dr. Frank Dieet

Het Dr. Frank Eiwitdieet helpt je dus om af te vallen en je houdt het behaalde resultaat ook iets makkelijker vast doordat je minder spieren hebt afgebroken tijdens het afvallen. Dit is bij vele crashdiŽten vaak wel het geval. Hiermee kun je het jojo-effect beperken. Wil je echt het jojo-effect nog effectiever tegengaan? Dan moet je ook gaan werken aan je levensstijl en aan een permanente gedragsverandering.

Maximaal 10 weken achtereenvolgend volgen

Hou er rekening mee dat je het Dr. Frank-dieet maar tien weken achter elkaar mag volgen. Daarna moet je overstappen naar het weer toevoegen van meer vezels en koolhydraten aan je dagelijkse voeding. Het is dan zaak dat je stabiel op gewicht blijft. Na ongeveer 3 maanden kan je het Dr. Frank Eiwitdieet weer volgen om de overige kilo's af te vallen.Dr. Frank Dieet ervaringen:

remco schreef op 2013-01-28:

Ik doe deze afval methode zelf, en als je je aan de spelregels houdt en doet wat er verlangt wordt van je kan je daad werkelijk minimaal 1 kg per week afvallen zonder honger gevoel en zonder geirriteerd te zijn. MAAR: alleen als je je er goed aan houdt. grootste probleem (met elk dieet) aan het einde dat gewicht ook behouden en daar valen een hoop dieetenMijn Dr. Frank Dieet ervaring plaatsen:

Uw ervaring:

Naam:

E-mail (Niet zichtbaar op website):