40 Punten Dieet

Waar vind het 40 Punten Dieet zijn oorsprong?

Met het 40 Punten dieet kun je op een eenvoudige manier "punten" of "calorieën" tellen. Dit tellen maakt je bewust van wat je eet en dat helpt je bij het afvallen. Het 40 Punten Dieet is ontwikkeld door 40punten.nl.

Hoe werkt het 40 punten Dieet?

Voor iedere 25 calorieen moet men 1 punt tellen. Dit betekent dat je dagelijks 40 punten x 25 calorieen mag nemen. Dit is 1000 calorieen per dag. Zowel het ontbijt, de lunch, het avondeten, maar ook tussendoortjes moeten meegenomen worden in de 40 punten berekening. Op deze manier volg je het dieet en ben je de hele dag bezig met het in toom houden van het aantal calorieen wat je inneemt.

Het 40 Punten Dieet vormt dan ook een goede basis voor gezond en verantwoord afvallen. Het 40 Punten Dieet is ook erg populair en vele Nederlanders volgen het dieet online. Hier is een grote community beschikbaar voor advies en ondersteuning en kun je praten met mensen die ook willen afvallen.

Conclusie

Het 40 Punten Dieet zorgt ervoor dat je voldoende calorieen binnenkrijgt , maar ook weer niet teveel calorieen, zodat overgewicht voorkomen wordt en waarmee je kunt afvallen.

Het biedt tevens een goede houvast voor gewichtsbehoud. Het is immers goed om bewust te zijn hoeveel calorieen voedingsmiddelen bevatten.40 Punten Dieet ervaringen:

Nicole schreef op 2015-04-20:

is 1000 caloriƫen per dag niet wat weinig????Twan schreef op 2013-02-04:

Dankjewel, ben nu helemaal gezond! groetjes, TwanxxxMijn 40 Punten Dieet ervaring plaatsen:

Uw ervaring:

Naam:

E-mail (Niet zichtbaar op website):