Ziekenhuis Dieet

Wat is het Ziekenhuis dieet?

Het ziekenhuis dieet doet vermoeden dat dit dieet door het ziekhuis is uitgegeven. Dit is echter niet het geval. Een dieet dat voorgeschreven is door het ziekenhuis is immers een op de persoon afgestemd dieet. Dit dieet is voor mensen die snel af moeten vallen, bijvoorbeeld voor een operatie.

Het ziekenhuis dieet is niet altijd een gezond dieet, maar het is vaak van belang dat de persoon in kwestie snel gewicht verliest. Er zijn verschillende ziekenhuisdiëten, waarvan de meeste laag calorisch zijn.

Hoe werkt het Ziekenhuis Dieet?

Het ziekenhuisdieet duurt 5 dagen, waarbij men 3 maal daags een laag calorische maaltijd neemt: 's ochtends, 's middags en 's avonds. Op deze manier volgt u het dieet 5 dagen lang. U krijgt weinig calorieen binnen en weinig vetten. Hierdoor kunt u in het kort tijdsbestek van 5 dagen enkele kilo's afvallen.

Conclusie

Het Ziekenhuis dieet is niet altijd een even gezond dieet, omdat bepaalde voedingsstoffen ontbreken in het Ziekenhuis dieet. Het is belangrijk dat u het dieet alleen gedurende korte tijd volgt.Ziekenhuis Dieet ervaringen:

lydia schreef op 2013-09-10:

Maaike wat is dat dieet. ik wil dat wel doen.annemarie schreef op 2011-06-11:

zeer goed dieet ! maar je moet je geestelijk goed op voorberijden. alles wat je wil berijken zit tussen de oren,kijk ook eens goed in de spiegel in je lingerie werkt ook erg goed.Maaike schreef op 2011-03-16:

Ik heb het ziekenhuisdieet viavia gekregen van een kennis en ben in 5 dagen 2 kilo afgevallen. Het is wel een zeer beperkt dieet. Je mag niet veel eten en alles wat je eet is mager zoals tonijn, gekookte aardappelen en groenten en veel fruit. Het dieet is wel goed maar ik kan me voorstellen dat als je het te lang volgt, dat je dan toch voedingsstoffen gaat missen.Mijn Ziekenhuis Dieet ervaring plaatsen:

Uw ervaring:

Naam:

E-mail (Niet zichtbaar op website):